50% dokončano

Skoraj ste že tam! Prosimo, izpolnite ta obrazec in pritisnite spodnji gumb za takojšen dostop.

Aljoša Huber

Odkrijte dobro znano, a redko uporabljeno strategijo za rast vaših dobičkov tudi za 128% v naslednjih 30 dnevih ...

Vaše podatke bomo skrbno varovali in jih ne bomo delili z nikomer.

BLOG

Poslovni nasveti za vašo izjemno rast

Preden se lotite razvoj izdelka ali storitve si morate prebrati to!

Še nikoli se ni svet tako hitro spreminjal, kot danes. Nekoč so določeni izdelki zadoščali potrebam trga tudi desetletja, danes pa komajda zdržijo kakšno leto. Kako lahko podjetja držijo korak in se temu prilagajajo?

Kako začrtati uspešno prodajo?

Podjetje potrebuje denar za poslovanje in prodaja je praktično edini motor, ki to omogoča. Brez prodaje ni denarja in brez denarja ni podjetja. To je najbrž dovolj zgovorno, očitno pa ne tudi dovolj jasno. Prodaja je namreč še vedno trn v peti marsikaterega podjetnika.

Ali tudi vi nimate časa za vodenje?

Kako naj postane strateško razmišljanje del vaših opravil?

TEDx - Kako do izjemnega poslovnega uspeha?

Globoko počaščeni, da smo lahko delili ideje na TEDx Maribor 2016. Oglejte si, kako boste zdaj lahko tudi vi z majhnimi spremembami dosegli izjemen poslovni uspeh.

Ali tudi vas zaposleni in kupci ne razumejo? Kako motivirati s pravilnim komuniciranjem?

Se tudi vi pri poslovanju velikokrat znajdete pred izzivom, kako ljudem na čim enostavnejši način razložiti tudi najbolj kompleksne zadeve? Poslovanje je že samo po sebi zelo kompleksen posel, sploh če je vaša naloga, da ga vodite. Veliko mojih strank, direktorjev in lastnikov podjetij potoži, da se jim zdi, da se posel nikamor ne premika ali celo upada, kljub temu, da delajo vse več in več, prav tako pa tudi njihovi zaposleni delajo na polno, vendar jih je vse težje in težje motivirati. Motivacija pa pada tudi njim samim. Morda še bolj kot zaposlenim. In nič več se ne zdi zabavno in vznemirljivo, kot je bilo nekoč, ko so ustanovili podjetje. Velikokrat celo pozabijo, zakaj so sploh ustanovili podjetje. In prav v tem leži problem. Ampak, naj vam zaupam nekaj spodbudnega. Na srečo se v tem skriva tudi rešitev.

80% USPEHA V PRODAJI = VAS NASTOP, ENERGIJA IN IZGLED

Vaš NASMEH je vaš LOGOTIP, vaša OSEBNOST je vaša POSLOVNA VIZITKA, vtis, ki ga naredite na sogovornike po srečanju z vami, postane vaša BLAGOVNA ZNAMKA.