50% dokončano

Skoraj ste že tam! Prosimo, izpolnite ta obrazec in pritisnite spodnji gumb za takojšen dostop.

Aljoša Huber

Odkrijte dobro znano, a redko uporabljeno strategijo za rast vaših dobičkov tudi za 128% v naslednjih 30 dnevih ...

Vaše podatke bomo skrbno varovali in jih ne bomo delili z nikomer.

BLOG

Poslovni nasveti za vašo izjemno rast

Kako začrtati uspešno prodajo?

Podjetje potrebuje denar za poslovanje in prodaja je praktično edini motor, ki to omogoča. Brez prodaje ni denarja in brez denarja ni podjetja. To je najbrž dovolj zgovorno, očitno pa ne tudi dovolj jasno. Prodaja je namreč še vedno trn v peti marsikaterega podjetnika.
Romana Mavrič
direktorica podjetja Avtoplas (PAKEND)

Z našim podjetjem Avtoplas smo se znašli na prelomni točki in pred velikimi izzivi, ki so več let terjali izredne napore in dolge ure nas vseh v vsakodnevnem poslovanju. Še sami ne vemo, kdaj je naše podjetje preraslo našo organiziranost. Aljoša nam je pomagal pri vzpostavitvi nove organizacije in blagovne znamke PAKEND. Z njegovo pomočjo smo optimizirali naše ključne poslovne procese in uvedli tržne strategije, prilagojene našim potrebam. Aljoša nas je strateško usmerjal v izvedbo, nas obenem izobraževal in nam pomagal pri ključnih odločitvah, tako da smo rešitve sproti hitro in učinkovito uvajali v naše poslovanje. Tako smo v manj kot pol leta na novo zadihali, se razbremenili stalnih nadur in dosegli kar 118-% letno rast dobička.

Peter Kavčič
ustanovitelj, Vizualne komunikacije comTEC

Aljoša nam je pomagal pri eni od ključnih prestrukturiranj v zgodovini našega podjetja. Razvijamo, oblikujemo in izdelujemo inovativne tiskane promocijske materiale različnih oblik, materialov in razsežnosti, ki zagotavljajo visoko prepoznavnost in opaznost naših strank, in to po njihovi meri. Z Aljošo smo zagnali projekt rasti prodaje izven okvirjev (out-of-the-box) ter strateško pristopili k prenovi prodajnih in marketinških procesov. Aljoša nam je pomagal tudi pri izgradnji, izobraževanju in vodenju prodajne ekipe ter izboljšavah glede prodajnih in marketinških orodij.

Z nepristranskim zunanjim pogledom in sistemskimi rešitvami nam je Aljoša pomagal hitro in enostavno uvesti rešitve, da smo že v dveh mesecih podvojili prihodke in dobiček. Sodelovanje z Aljošo je vsekakor vredno svojega denarja.