50% dokončano

Skoraj ste že tam! Prosimo, izpolnite ta obrazec in pritisnite spodnji gumb za takojšen dostop.

Aljoša Huber

Odkrijte dobro znano, a redko uporabljeno strategijo za rast vaših dobičkov tudi za 128% v naslednjih 30 dnevih ...

Vaše podatke bomo skrbno varovali in jih ne bomo delili z nikomer.

Temeljne vrednote

Izpolnite kratek vprašalnik in se kvalificirajte za BREZPLAČEN POSVET.

Temeljne vrednote

PoštenostMoralnostStrastIzvirnostVseživljenjsko učenjeOsredotočanjePredanost

Pri inteligentnem planiranju (od tod IntelPlan) »Coaching in svetovanje za rast IntelPlan« si prizadevamo biti osredotočeni na vrednote. To pomeni, da delujemo z jasno namero izvajanja naših storitev v skladu z najvišjimi ideali in načeli.

Naše vrednote so že po zasnovi temeljni kamen dejanj in odločitev, ki jih izvajamo in sprejemamo v naši organizaciji. Verjamemo v to, da bolj ko se osredotočamo (fokusiramo) na upoštevanje temeljnih vrednot pri poslovanju, bolj bomo zmožni ustvariti nadpovprečno rast za doseganje ključnih strateških rezultatov.

Poštenost, moralnost (etičnost), strast, izvirnost, vseživljenjsko učenje, osredotočanje (fokusiranje) in predanost so prvinske vrednote, s katerimi je navdahnjeno vse, kar počnemo pri Coachingu in svetovanju za rast IntelPlan.

Poštenost

Pri Coachingu in svetovanju za rast IntelPlan verjamemo, da je biti »mož beseda« najbistvenejša vrlina, ki se odraža v tem, da smo vodilni v naši poslovni skupnosti. Vse naše dejavnosti izvajamo z namero izpolnjevanja vseh naših obveznosti, kar vključuje tudi to, da vodimo našo dejavnost v skladu z našimi temeljnimi vodilnimi načeli glede moralnega vedenja, podjetniško družbene odgovornosti, trajnostnega razvoja in razvoja človeškega potenciala po naših najboljših močeh.

Poleg tega podpiramo vsakega posameznika, ki sodeluje ali je v poslu z nami, da doseže stanje celovitosti s tem, da je tudi sam celovit v skladu s svojimi lastnimi vrednotami. Če se zgodi, da bi lahko bile vrednote posameznika v nasprotju z vrednotami organizacije, bomo podprli posameznika, da bo sledil svojemu srcu.

Cenimo to, da smo »mož beseda« in da po najboljših močeh naredimo natanko to, kar smo rekli, da bomo.

Moralnost

Pri Coachingu in svetovanju za rast IntelPlan verjamemo, da obstajajo dobre in slabe stvari in da lahko človeška bitja ločimo razliko med njimi. Nadalje verjamemo, da vedno obstaja jasna moralna meja, ki se odraža v naših poslovnih odločitvah, ki jih sprejemamo.

Trdno smo zavezani, da sprejemamo dobre odločitve: take, ki pritičejo visokim moralnim načelom in strokovnim standardom.

Zavezani smo opravljati našo dejavnost na način, ki ga smatramo za dobrega, ter da se mi, naši zaposleni, poslovni partnerji in – da, tudi naše stranke – držijo teh istih moralnih standardov.

Cenimo to, da delamo dobro.

Strast

Pri Coachingu in svetovanju za rast IntelPlan verjamemo, da je strast iskra, ki prižge našo ustvarjalno (kreativno) moč, nas vodi do naših naravnih talentov in nam kaže, s čim najbolje prispevamo svoj delež na svetu. Aktivno podpiramo vsakogar, s katerim sodelujemo, da odkrije in zasleduje svojo strast, saj je le-ta ključ do odkritja, kako lahko svetu najbolje prispeva svoj delež.

Poleg tega spodbujamo redno proslavljanje malih in velikih uspehov za spodbujanje navdušenja in hvaležnosti za naloge, ki bi sicer lahko izostale kot nepomembne. Vsota malih vsakodnevnih zmag je osnova, ki vodi do resničnega uspeha. S tem, ko dnevno izberemo proslavljanje in strast, sprejmemo popolno odgovornost, da je naša moč tista, ki ustvari pozitivno, izpolnjujoče in visoko energetsko delovno mesto.

Cenimo opravljanje dela z energičnostjo in strastjo, tako da izražamo navdušenje in pogosto proslavljanje.

Izvirnost

Verjamemo, da je pomembno delovati v svoji lastni celovitosti, tako da smo svobodni pri ustvarjalnem (kreativnem) izražanju naše osebnosti in nadarjenosti (tako, da ohranjamo svoje strokovne standarde obnašanja). To vključuje razpravljanje o svojih interesih in strasteh, kot tudi zadosten pogum za iskreno deljenje svojih misli in čustev.

Iskrenost je pomemben del izvirnosti, saj izvirnost zahteva oboje, da smo glede misli in čustev iskreni sami s seboj, in da imamo tudi pogum, da delimo svoje iskrene misli in čustva z drugimi.

Cenimo podporo drug drugega, da v svoji lastni celovitosti delujemo skozi iskrenost, sprejemanje in spoštovanje naših razlik.

Vseživljensko učenje

Predani smo vseživljenjskemu učenju od naših prijateljev, družine, kolegov, skupnosti, sveta okoli nas – ter zbranega znanja in modrosti raznolikih kultur. Verjamemo, da bomo s tem, ko smo odprti in dovzetni za znanje in modrost iz vsake izkušnje, ki jo doživimo na našem popotovanju, sposobni bolje deliti svoje edinstvene sposobnosti in nadarjenosti s svetom.

Verjamemo, da se osebnostna rast in vseživljenjsko učenje začneta s tem, ko se zazremo vase in se zavemo, kako naše misli, besede in dejanja delujejo na naše lastno življenje in življenja okoli nas. S tem, ko se najprej zazremo vase, smo bolje sposobni sprejeti odgovornost za naša dejanja in rezultate. Sprejemanje tega in sebe sta silna katalizatorja rasti.

Cenimo vseživljenjsko rast in učenje, ki temeljita na zavezi samozavedanja.

Osredotočanje

Pri Coachingu in svetovanju za rast IntelPlan verjamemo, da je osredotočanje (fokusiranje) odločilno za uspeh. Uporabljamo dve ključni metodi za doseganje fokusa:

  • Vsakodnevna pozornost igra ključno vlogo pri ohranjanju fokusa, povečanju in upravljanju naše življenjske energije ter doseganju strasti in ustvarjalnosti (kreativnosti). Pozornost pomeni, da ostanemo fokusirani na sedanji trenutek, ki nas podpira pri tem, da dajemo 100% v vse, kar delamo, in da smo dejavni, kljub našemu počutju.

  • Fokus podpiramo tudi tako, da se vprašamo: »Je to najvišja vrednost, ki jo lahko prispevam v tem trenutku?«, »Ali je moj čas s tem izkoriščen najbolje in do najvišje možne mere?«

Cenimo osredotočanje na zavedanje sedanjosti in osredotočanje na aktivnosti in rezultate, ki prinašajo najvišje koristi ter vodijo do uspeha in izpolnjenosti pri delu.

Predanost

Pri Coachingu in svetovanju za rast IntelPlan verjamemo, da je predanost tudi bistvena sestavina na poti do osebnega in profesionalnega uspeha. Predanost je hotenje, da naredimo vse, kar je potrebno, da dosežemo rezultat, ki je v skladu z našo namero. Predanost pomeni, da smo, kljub strahu, pripravljeni delovati. Pomeni, da smo pripravljeni narediti, kar je težko. Pomeni, da vemo, da lahko vsak od nas sam izbere pot do uspeha, kakršnimkoli oviram na naši poti navkljub. Predanost pomeni, da se nikoli ne predamo (če uporabimo besede Winstona Churchilla).

Našo ekipo spodbujamo h gojenju takšne vrste predanosti, pri kateri se izkažejo kot tiste vrste ljudje, katerih beseda pomeni resnico. Da karkoli izrečejo, da je, to tudi bo, in da velja, da je to, ali čemurkoli se zavežejo, praktično že izvedeno.

Delo je priložnost, da izzovemo sami sebe za doseganje uspeha, ne glede na okoliščine, in da gradimo svoje zaupanje, da je naša beseda zakon vesolja.

Cenimo dajanje in držanje zavez do samih sebe in drugih, kot ključ do osebnega in profesionalnega uspeha.

Nekaj mojih strank

V 19 letih sem uspešno sodeloval z veliko podjetji, ki sem jim pomagal do izboljšanja poslovnih razultatov. Veselim se, da bom lahko pomagal tudi vam!