50% dokončano

Skoraj ste že tam! Prosimo, izpolnite ta obrazec in pritisnite spodnji gumb za takojšen dostop.

Aljoša Huber

Odkrijte dobro znano, a redko uporabljeno strategijo za rast vaših dobičkov tudi za 128% v naslednjih 30 dnevih ...

Vaše podatke bomo skrbno varovali in jih ne bomo delili z nikomer.

Temeljne vrednote

Izpolnite kratek vprašalnik in se kvalificirajte za BREZPLAČEN POSVET.

Temeljne vrednote

InovativnostIskrenostSpoštovanjeOdgovornostFokusSodelovanjePraznovanje

Pri inteligentnem planiranju IntelPlan »Aljoša Huber - Podjetniške Rešitve« nas vodijo vrednote, v katere trdno verjamemo in jih po najboljših močeh tudi živimo. To pomeni, da delujemo v jasni nameri izvajanja naših storitev v skladu z najvišjimi ideali in načeli.

Naše vrednote so že po zasnovi temeljni kamen dejanj in odločitev, ki jih izvajamo in sprejemamo v naši organizaciji. Verjamemo v to, da bolj ko se pri poslovanju osredotočamo na upoštevanje temeljnih vrednot, bolj bomo zmožni ustvariti nadpovprečno rast za doseganje ključnih strateških rezultatov.

Inovativnost, Iskrenost, Spoštovanje, Odgovornost, Fokus, Sodelovanje in Praznovanje so prvinske vrednote, s katerimi je prežeto in navdahnjeno vse, kar počnemo pri IntelPlan “Aljoša Huber - Podjetniške Rešitve.”

Inovativnost

Inovativnost kot glavna gonilna sila izboljševanja obstoječega stanja skozi temeljite raziskave in razvoj, s cilji uravnovešenega in odgovornega napredka podjetij, posameznikov, družbe in okolja. Inovativnost z raziskavami in razvojem je tudi naša gonilna sila odkrivanja in inoviranja novih sistemov in pristopov na vseh naših področjih delovanja.

Cenimo to, da smo »mož beseda« in da po najboljših močeh naredimo natanko to, kar smo rekli, da bomo.

Iskrenost

Iskrenost samo s poštenim odnosom do svojih strank, vseh in vsakogar lahko najbolj učinkovito dosegamo najboljše rezultate in dodano vrednost v dobrobit življenja, napredka in razvoja podjetij, posameznikov, družbe in okolja.

Cenimo to, da delamo dobro.

Spoštovanje

Spoštovanje sebe, drugih in dogovorov, kot izvirni princip, ki zagotavlja pot do vzajemnega zadovoljstva ter dolgoročnih dobrih poslovnih, osebnih, družbenih in okoljskih odnosov.

Cenimo opravljanje dela z energičnostjo in strastjo, tako da izražamo navdušenje in pogosto proslavljanje.

Odgovornost

Odgovornost ker lahko zgolj s sprejemanjem brezpogojne odgovornosti za svoja dejanja in posledice svojih dejanj dosežemo uravnovešeno osebno in poslovno rast, s tem pa izjemne rezultate, ki prinašajo uspeh in zadovoljstvo, ne samo podjetjem in nam samim, ampak tudi družbi in okolju.

Cenimo podporo drug drugega, da v svoji lastni celovitosti delujemo skozi iskrenost, sprejemanje in spoštovanje naših razlik.

Fokus

Fokus s premišljenimi in natančno usmerjenimi pravimi sistemskimi koraki, rešitvami in svetovanjem dosežemo veliko večjo učinkovitost procesov, s čimer občutno izboljšamo poslovanje in življenje.

Cenimo vseživljenjsko rast in učenje, ki temeljita na zavezi samozavedanja.

Sodelovanje

Sodelovanje je omogočilo človeštvu ogromen napredek in izboljšanje življenja, ker je sodelovanje dolgoročno evolucijsko neprimerno učinkovitejša stabilna strategija od sebičnosti.

Cenimo osredotočanje na zavedanje sedanjosti in osredotočanje na aktivnosti in rezultate, ki prinašajo najvišje koristi ter vodijo do uspeha in izpolnjenosti pri delu.

Praznovanje

za zaokrožen uspeh in zadovoljstvo v poslu ter življenju je treba na vsaki, tudi najmanjši stopnici uresničevanja vizije in poslanstva, čim bolj pogosto proslavljati uspehe na področju uravnovešene osebne in poslovne rasti ter čim širše ohranjati in širiti veselje in igrivost..

Cenimo dajanje in držanje zavez do samih sebe in drugih, kot ključ do osebnega in profesionalnega uspeha.

Nekaj mojih strank

V 19 letih sem uspešno sodeloval z veliko podjetji, ki sem jim pomagal do izboljšanja poslovnih razultatov. Veselim se, da bom lahko pomagal tudi vam!