50% dokončano

Skoraj ste že tam! Prosimo, izpolnite ta obrazec in pritisnite spodnji gumb za takojšen dostop.

Aljoša Huber

Odkrijte dobro znano, a redko uporabljeno strategijo za rast vaših dobičkov tudi za 128% v naslednjih 30 dnevih ...

Vaše podatke bomo skrbno varovali in jih ne bomo delili z nikomer.

Zgodbe o uspehu

Aljoša je pomagal več kot 70 lastnikom in direktorjem povečati prodajo in dobiček. Pomaga lahko tudi vam.
Izpolnite kratek vprašalnik in se kvalificirajte za BREZPLAČEN POSVET.

Zgodbe o uspehu

Peter Kavčič
ustanovitelj, Vizualne komunikacije comTEC

Aljoša nam je pomagal pri eni od ključnih prestrukturiranj v zgodovini našega podjetja. Razvijamo, oblikujemo in izdelujemo inovativne tiskane promocijske materiale različnih oblik, materialov in razsežnosti, ki zagotavljajo visoko prepoznavnost in opaznost naših strank, in to po njihovi meri. Z Aljošo smo zagnali projekt rasti prodaje izven okvirjev (out-of-the-box) ter strateško pristopili k prenovi prodajnih in marketinških procesov. Aljoša nam je pomagal tudi pri izgradnji, izobraževanju in vodenju prodajne ekipe ter izboljšavah glede prodajnih in marketinških orodij.

Z nepristranskim zunanjim pogledom in sistemskimi rešitvami nam je Aljoša pomagal hitro in enostavno uvesti rešitve, da smo že v dveh mesecih podvojili prihodke in dobiček. Sodelovanje z Aljošo je vsekakor vredno svojega denarja.

Romana Mavrič
direktorica podjetja Avtoplas (PAKEND)

Z našim podjetjem Avtoplas smo se znašli na prelomni točki in pred velikimi izzivi, ki so več let terjali izredne napore in dolge ure nas vseh v vsakodnevnem poslovanju. Še sami ne vemo, kdaj je naše podjetje preraslo našo organiziranost. Aljoša nam je pomagal pri vzpostavitvi nove organizacije in blagovne znamke PAKEND. Z njegovo pomočjo smo optimizirali naše ključne poslovne procese in uvedli tržne strategije, prilagojene našim potrebam. Aljoša nas je strateško usmerjal v izvedbo, nas obenem izobraževal in nam pomagal pri ključnih odločitvah, tako da smo rešitve sproti hitro in učinkovito uvajali v naše poslovanje. Tako smo v manj kot pol leta na novo zadihali, se razbremenili stalnih nadur in dosegli kar 118-% letno rast dobička.

Karmen Hanželič
direktorica Kovinarstva Hanželič

»Aljoša, moja izkušnja sodelovanja s tabo s sloganom „Rešitve
zagotovljene“ so takšne, da mi je bila Znanstvena fantastika dobiti
sredstva za tako svetovanje, sploh v času, ko smo bili v finančnem krču in
je bilo težko izplačevati celo plače. Ampak ko ima človek jasen namen,
potem energija vedno najde pot, človek je tisti, ki se zatakne. In ko se
zatakneš, si je potrebno to priznati in si želeti to spremeniti in akcija! »Če
mislite, da je izobrazba draga, preizkusite nevednost.« -B.Franklin.
Aljoša, iskrena hvala, da si nam pri tem pomagal.
Si ena izmed oseb, ki nam je pomagala priti skozi "šivankino uho", kot
zadnje čase večkrat slišim. Šivankino uho pa je baje nekje na svetu neki
kraj, kjer mora kamela odvreči s sebe vso prtljago, da lahko pride skozi.
Tako se je tudi pri nas nabralo veliko prtljage, ki se niti zavedali nismo,
kako težko jo nosimo. In ko se znebiš nepotrebne navlake, ki ničemur več
ne služi, postane pot veliko lažja. In na drugi strani je drugi svet!« -2018

Jaro Žuraj
direktor prodaje in marketinga, Simarine

Ko smo razvili naš visokotehnološki izdelek za navtiko, ki se nam je zdel, da bo kmalu dovolj zrel za trg, smo poiskali pomoč izkušenega strateškega svetovalca in izbrali Aljošo. Aljoša nam je, s prodajnimi in marketinškimi strategijami, ki jih je prilagodil natanko našim potrebam, pomagal v kratkem času spraviti naš izdelek na trg in ga čim prej monetizirati. Pri tem nas je usmerjal in nam pomagal tudi pri definiranju izdelka, njegovih lastnosti in dodanih vrednostih za kupce. S tem nam je bil prihranjen marsikateri strošek, ki bi ga sicer imeli z napačnimi odločitvami glede izdelkov, prodaje in marketinga. Z Aljošo je šlo vse lažje, hitreje in ceneje. Že razmišljamo o nadaljevanju sodelovanja z Aljošo.

Sergej Krajnc
direktor, Termodron

V našem podjetju nam je primanjkovalo znanja iz področja marketinga in prodaje. Aljoša nam je, v samo dveh mesecih, s strateškimi in praktičnimi nasveti za zagon prodaje in marketinga pomagal spraviti poslovanje podjetja do prvih strank. Pomagal nam je tudi razumeti in uporabljati taktike prodaje na našem, relativno novem, področju dejavnosti (preventivne in raziskovalne dejavnosti z radijsko vodenimi letalnimi sistemi).

Barbara Čelan
ustanoviteljica, Društvo Svetloba srca

Na sestanek z Aljošo sem se naročila, ker sem želela začeti početi stvari v življenju, ki me veselijo. Imela sem zgolj nepopolno oblikovano idejo o ponujanju storitev, ki bi ljudem izboljševale počutje. Aljoša mi je to idejo pomagal razširiti ter spremeniti v delujoč poslovni model in kmalu zatem tudi v posel. Poleg tega mi je Aljoša pomagal nastaviti temelje moje strategije prodaje in trženja, da sem se lahko takoj posvetila izvedbi. Aljoša me je tudi spremljal in usmerjal skozi napredek ter me pri tem še dodatno motiviral.

Andrej Krček
direktor, Starta (Sporting.AI)

Aljoša nam je najprej pomagal oblikovati strategijo prodaje in marketinga za naše visokotehnološko zagonsko (startup) podjetje, ki se ukvarja z napredno spletno športno analitiko. Z znanjem in izkušnjami ter s kreativnostjo in idejami, ki jih je stresal kot iz rokava, nam je odprl veliko novih pogledov glede našega posla, ter nam pomagal pri uvajanju strategije v naše poslovanje, tudi z učinkovitimi idejami in osnutki za naše nagovore in predstavitve ter nastope na dogodkih, sejmih in spletu. Z Aljošo smo tudi izpilili naš poslovni model, s katerim smo hitreje dosegali naše etapne cilje, na podlagi njegovih predlogov pa smo pridobili tudi prve uporabnike. Investicija v znanje in izkušnje se je večkratno povrnila z vsem, kar smo z Aljošo pridobili. Zato bomo z njim zagotovo še naprej sodelovali.

Ana Lotrič
Prevajanje in tolmačenje Dragoman

Delavnica je bila zelo dobro izpeljana. Aljoša je poskrbel za sproščeno in delovno naravnano vzdušje med udeleženci. Je odličen predavatelj in bila bi res škoda, če se ne bi udeležili njegove delavnice, kjer sva izvedeli, kaj je tisto, kar naju ovira pri doseganju prodajnih ciljev ter kako te ovire odpraviti.

Barbara Bračko
ustanoviteljica, Prevajanje in tolmačenje Dragoman

Še enkrat se zahvaljujem za odlično izpeljano delavnico. Ste že mogoče pošiljali predstavitev in povabilo, da se prijavimo na nadaljevanje?

Dr. Anton Habjanič
direktor, TehnoCenter Univerze v Mariboru

Najprej sem se udeležil Aljoševe delavnice na temo, kako izboljšati poslovni model, na kateri me je navdušil s svojo pozitivno energijo in mi odprl popolnoma nov in pregleden pogled na naše poslovanje. Aljoša nam je na strateških seansah z nasveti, usmerjanjem in kreativnimi rešitvami pomagal razviti nov poslovni model za rast na obstoječih trgih in vstop na nove trge. Aljošo odlikujejo strateško ter izvedbeno znanje in izkušnje, fokus na pomembne detajle in cilje, analitično povezovanje ter kreativnost pri snovanju in uvajanju poslovnih modelov, še posebej v prodaji, marketingu in procesih razvoja. Naše sodelovanje z Aljošo bomo zagotovo še razširili.

Karla Sitar
direktorica, Saša inkubator (Start:up Velenje)

Aljoša nam je pomagal že na samem začetku našega delovanja, tako da je predstavil učinkovite prodajne in marketinške strategije ter mentoriral in izobraževal inovativna podjetja iz naše okolice. Poudarila bi rada predvsem znanje in izkušnje, s katerimi je zagonskim podjetjem pomagal razvijati ideje, da so jih naši varovanci uspešneje in hitreje spravili na trg. Z Aljošo si želimo še naprej sodelovati in ga močno priporočamo podjetjem in startup ekipam, ki so se bodisi znašla pred kakšnimi izzivi, želijo hitreje rasti ali šele zaganjajo svoj posel.

Mag. Matej Rus
direktor, Tovarna podjemov podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru (nosilec programa Start:up Maribor)

Z Aljošo sodelujemo že vrsto let in smo skupaj izvedli veliko svetovanj, delavnic, predavanj in projektov za pomoč zagonskim (start-up) in drugim podjetjem, da so bodisi razvijala ideje do validacije na trgu ali da so svoje izdelke in storitve s še večjo dodano vrednostjo uspešno ponudila trgu. Aljoša nam je priskočil na pomoč tudi pri našem projektu PODIM, ki je največja podjetniška konferenca v Alpe-Adria regiji. Aljošo odlikuje predvsem izvrstno poznavanje strategij in izvedbe prodaje, marketinga, razvoja, vodenja in procesov v podjetjih, o čemer priča tudi njegova uspešna podjetniška pot in rast podjetij, s katerimi je sodeloval. Zato Aljošo z velikim veseljem priporočam za pomoč pri razvoju strategij rasti vsakemu podjetju, ne glede na velikost ali dejavnost, v obliki osebnih svetovanj ali delavnic.

Maja Škontra
vodja delavnic za delo z otroki po metodi Čarobni otroci, Maribor

Aljoša nam je pomagal pri razvoju strategije širitve našega poslovanja predvsem po Vzhodni Sloveniji. Po izobrazbi sem sicer pravnica, na samostojno poslovno pot pa me vodi želja po pomoči otrokom, da čim bolj zgodaj odkrivajo in razvijajo svoje potenciale ter se lažje soočajo s čustvenimi in umskimi izzivi. Do sedaj sem sicer že okušala podjetništvo ter prodajo, a se v tem želim izpiliti, zato sem poiskala pomoč. Z Aljoševim strokovnim in jasno začrtanim pristopom, z uvajanjem postopnih, a odločnih sprememb in korakov v poslovnem modelu ter strategiji prodaje in marketinga, uspevam dosegati naše poslovne cilje ter rast hitreje in enostavneje.

Vesna Udovč
ustanoviteljica, Zabavna hiška

Aljoša nam je zelo pomagal pri prodajnih in marketinških strategijah in usmeritvah glede učinkovitega izvajanja prodaje in marketinga, čeprav sama nisem nikoli prej delovala na teh področjih. Z veliko željo, da bi predšolskim otrokom ponudili dejavnosti, izobraževanje in zabavo z novim pristopom in izven ustaljenih okvirjev, sem se lotila podjetništva in pri tem nam je bil Aljoša v veliko pomoč.

Aljoša na kratko

  • 100+ zadovoljnih strank
  • 25 let izkušenj in znanja
  • REŠITVE vgrajene v DNK

Primeri iz prakse:

Inteligentna varčna industrijska razsvetljava z večkrat nagrajenim poslovnim modelom.

Reflecta Group, iz garaže do mednarodnega uspeha, podvojeni prihodki in dobički več let zapored.

Logistične in IT storitve. Od pripravnika do direktorja prodaje, marketinga in razvoja.

Ohranjanje in povečanje dobička tudi ob vstopu mednarodne konkurence in razmaha interneta.

Oblikovanje in izdelava inovativnega promo materiala s tiskom na razne materiale.

Podvojeni prihodki v samo treh mesecih s postavljenimi temelji za nadaljnjo rast.

Aljoša je pomagal več koz 70 lastnikom in direktorjem povečati prodajo in dobiček. Pomaga lahko tudi vam.