50% dokončano

Skoraj ste že tam! Prosimo, izpolnite ta obrazec in pritisnite spodnji gumb za takojšen dostop.

Aljoša Huber

Odkrijte dobro znano, a redko uporabljeno strategijo za rast vaših dobičkov tudi za 128% v naslednjih 30 dnevih ...

Vaše podatke bomo skrbno varovali in jih ne bomo delili z nikomer.

Poslovni coaching

Izpolnite kratek vprašalnik in se kvalificirajte za BREZPLAČEN POSVET.

Poslovni coaching

Dajte mi šest mesecev in pospešil bom rast vaših prihodkov, marž in dobičkov hitreje, kot karkoli, kar ste kdaj naredili…

Dajte mi šest mesecev in pospešil bom rast vaših prihodkov, marž in dobičkov hitreje, kot karkoli, kar ste kdaj naredili…

Aljoša - Poslovni coaching

Želite povečati vaše prihodke? Maržo? Dobiček?

Kaj pravite na to, da bi v to vložili le malo svojega napora?

No, če je tako, je to lahko najbolj vznemirljivo sporočilo, ki ga boste kdajkoli prebrali…

Naj vam razložim, kot je najenostavneje možno…

Večina poslovnih svetovalcev dela obratno. Pričakujejo, da boste plačali majhno bogastvo, da lahko sodelujete z njimi in primorani ste verjeti, da se vam bo vložek povrnil, ne da bi vam predložili vsaj košček dokaza.

Odkrito rečeno, mislim, da je to noro.

Tako kot jaz to vidim, bi morali 100% vedeti, ne samo, ali se vam bo vložek povrnil v obrokih, ampak tudi, da boste hitro dosegli dober donos, ko najamete nekoga, da bi vam pomagal povečati prihodke in dobičke…

V roku največ nekaj mesecev, včasih celo v roku samo nekaj tednov.

Se to sliši nemogoče?

NEMOGOČE je, če boste delali natanko to, kar že počnete…

NEMOGOČE je, če ste prepričani, da že veste, kaj delate, in da ne potrebujete nobenih novih idej…

NEMOGOČE je, če mislite, da je vse, kar ste počeli doslej, dovolj, in da je vse, kar potrebujete, nekaj enostavnih popravkov tu in tam…

Po drugi strani, pa je absolutno mogoče, če se odločimo sodelovati vi in jaz, kajti ko me najamete za svetovanje, kako povečati vaš posel, vam zagotavljam – ja, prav ste prebrali, vam pisno zagotavljam – da boste s izvajanjem ukrepov doživeli veliko višji donos na vložek, kot boste plačali mene. Ne samo to, ampak boste, ne glede na vse, popolnoma zadovoljni z rezultati. Ali boste popolnoma zadovoljni ali pa vas to ne bo stalo nič.

Ali preveč tvegam s tako drznim zagotovilom?

 Ne, sploh ne…

Vidite, natanko to obljubo dajem s popolnim prepričanjem od leta 2010. Kljub recesijam, celo v teh divjih in težkih gospodarskih časih, moje stranke rastejo in cvetijo.

Tukaj je povzetek izboljšav, ki sem jih pomagal doseči svojim strankam:

 • Podjetju za proizvodnjo inteligentne varčne industrijske razsvetljave sem pomagal iz enoosebnega garažnega startup podjetja do mednarodno uspešne skupine podjetij, s podvojenimi prihodki in dobički več let zapored.
 • Poštnemu operaterju sem, s strategijami razvoja in rasti prihodkov ter dobičkov, pomagal ohranjati in celo povečevati dobiček, tudi v najbolj turbulentnih časih, po prihodu velikih konkurentov in uvedbi novih tehnologij na trg (npr. interneta)
 • Mednarodnemu podjetju za razvoj, izdelavo in tisk inovativnega promocijskega materiala sem pomagal povečati prihodke in dobiček, ki so ga, po večletnem upadanju, uspeli podvojiti in spraviti na raven najboljših let v samo treh mesecih
 • Lokalnemu podjetju, ki ponuja rastlinske in prehranske izdelke sem pomagal uvesti nove linijo izdelkov na trg in pomagal začeti graditi prepoznavnost njihove nove blagovne znamke
 • Lokalnemu podjetju z globalnimi ambicijami, ki proizvaja tekstilne izdelke za otroke, sem pomagal potrojiti prodajo in odpreti dodatne tržne kanale za še večjo rast, in to v samo dveh mesecih.
 • Globalnemu zagonskemu (startup) podjetju, ki ponuja storitve inteligentne športne analitike, sem s kompletno strategijo, usmeritvijo ter učinkovitimi kreativnimi predstavitvami pomagal do prvih kupcev in prihodkov na trgu.
 • Globalnemu zagonskemu podjetju (startupu), ki ponuja inovativno spletno trženje klubom, glasbenim skupinam in podjetjem sem pomagal do učinkovite organizacije in prvih večjih mednarodnih strank.
 • Samostojnemu podjetniku, ki ponuja poslovne svetovalne storitve, sem pomagal začeti in kaj kmalu za tem povečati prodajo in marketing.
 • Podjetju (startupu), ki trži storitve pregledov električnih in telekomunikacijskih omrežij z letečimi radijsko vodenimi plovili, sem pomagal do prvih prodaj na trgu.
 • Podjetju, ki izdeluje navtično elektronsko in informacijsko tehnologijo, sem pomagal razvijati poslovni model ter uvesti storitev na trg, da so hitreje prišli do prvih kupcev in dosegli rezultate.

Kako vam lahko pomagam doseči enake ali celo boljše rezultate?

Če ste prebrali moje priročnike, članke (bloge) ali si ogledali moje video posnetke o izjemnih rezultatih, potem veste, da imam edinstven pristop glede povečanja dobičkov podjetnikov. Navsezadnje, kako bi sicer lahko stranki za stranko pomagal tako znatno povečati njihove dobičke?

No…, zdaj mislim, da ko to berete, že verjamete, da lahko profitirate od tega, da najamete svojega lastnega svetovalca, ki vam pomaga pripeljati vaš posel od tu, kjer ste zdaj, do tja, kjer resnično želite biti. Imate občutek, da je to in moj edinstveni pogled na stvari, natanko to, kar potrebujete.

Morda je to zato, ker čutite bolečino padca gospodarske rasti in je vaša prodaja slaba. Ali pa je morda prodaja v redu, a vas izvajanje prodaje stane preveč, tako da vam nažira dobiček. Morda veste, kaj morate narediti, vendar zaradi številnih tekočih obveznosti tega ne uspete ali ne znate, oziroma bolje rečeno ne zmorete... Ali pa ste morda mislili, da je vodenje vašega posla, kot ste to počeli doslej, v redu, a ste končno spoznali, da nikoli ne boste dosegli svojih ciljev o uspehu in bogastvu, če boste še naprej uporabljali enake strategije… Z drugimi besedami, čas je za spremembo, partnerstvo in sodelovanje.

Ali pa morda izpuščate priložnosti, ker nimate dovolj denarja ali kreditne sposobnosti, da bi lahko te priložnosti izkoristili. Ali pa vaši konkurenti delajo stvari, ki si jih želite početi tudi vi, če bi si jih lahko privoščili. Ali pa si želite kupiti vašega konkurenta za majhen denar, a tega nikakor ne znate izvesti.

Ali pa je morda krivo to, da delate veliko preveč časa, v zameno pa ne dobite tega, kar si želite? In da se počutite izgorele, kot da ste izgubili vznemirjenje, ki ste ga čutili takrat, ko ste s tem poslom začeli… Da je čisto preveč stvari, ki vam ponoči ne dajo spati, in je vso zadovoljstvo dejansko in resnično odšlo neznano kam…

Naj vam povem nekaj zelo pomembnega…

Lahko vam pomagam, če želite mojo pomoč… In lahko vam pomagam zdaj, takoj…

Poleg tega, da sem pomagal zagnati dve podjetji, v katerih sem tudi delal, od tega enega mednarodnega (Reflecta Group) in enega lokalnega (svetovalnega), sem tudi samostojno zagnal svoje podjetje IntelPlan in blagovno znamko Mag. Aljoša Huber – rešitve zagotovljene ter svetoval desetinam in desetinam strank, da so znova in znova dosegle zavidajoče poslovne rezultate.

Svetoval in sodeloval sem z uspešnimi, sofisticiranimi podjetniki, ki vodijo vse sorte poslov in dejavnosti:

 • V segmentih prodaje B2B (podjetja-podjetjem) in B2C (podjetja-potrošnikom)
 • V raznovrstnih  dejavnostih, on-line ali off-line, vključno s programsko opremo (software), informacijskimi storitvami, svetovalnimi storitvami, poštnimi in kurirskimi storitvami, prehranskimi izdelki, marketinškimi storitvami, drobno prodajo, izdelki za potrošnjo, spletnimi storitvami, izobraževanji, visokotehnološkimi industrijskimi in potrošniškim izdelki in storitvami in manufakturo.
 • Podjetjem različnih velikosti: od zagonskih (startup) podjetij z osnovnim začetnim kapitalom do velikih podjetij. Naša ključna tržna niša so podjetja s prihodki od 2.000.000€ do 10.000.000€.
 • Z različnimi vrstami produktov: izdelki, storitve, programska oprema (software), podatki in vse mogoče kombinacije le-teh.

Preden nadaljujem, se mi zdi pomembno, da vam sporočim, da moje svetovalne storitve niso za vas, če…

 • Bi svoj čas raje namenili izobraževanju: branju, poslušanju ali gledanju prispevkov in poskušali uvesti učinkovito strategijo poslovne rasti sami, ne da bi za to potrebovali zunanjega svetovalca.
 • Ne želite hitro napredovati ali vas ne zanimajo nove in inovativne taktike ter vaš uspeh in rezultati.
 • Bi raje uporabili svoje lastne ideje, do katerih se boste dokopali (če in ko se boste), in verjamete, da že veste skoraj vse, kar bo delovalo v vašem podjetju.
 • Že imate pravnika, računovodjo, finančnega načrtovalca, spletnega guruja, svetovalca ali ste član katerihkoli združenj stanovskih kolegov (npr. za direktorje, lastnike…) in menite, da vam vsi ti nasveti zadostujejo za poslovno rast.

Po drugi strani pa,…

Če iščete prvorazredne poslovne ideje in nasvete, ki jih je mogoče takoj izvesti in so izdelani po meri natanko vašega posla, kakor tudi nekoga, ki deluje kot vaše nepristransko ogledalo – vašega lastnega usmerjevalca z znanjem in izkušnjami – smo lahko zelo dobra ekipa. Postali boste član ekskluzivne skupine strank, ki imajo dostop do mene in mojih idej za povečanje posla.

Če imate utečen posel, ki enostavno ne deluje tako, kot bi radi, in si želite več… Lahko z mojim delom pomagam. A vedeti morate, da je moj način dela drugačen od pristopov drugih svetovalcev in trenerjev (coachev) v nekaj zelo pomembnih točkah.

Kot prvo, večina poslovnih coachev uporablja standardne rešitve, ki so jih ustvarili zase. Zdaj pa znova in znova uporabljajo ta isti pristop, ne glede na to, kakšen posel vodite vi. Lahko si mislite, kako dobro to dejansko deluje?

Sodeloval sem z več desetinami podjetnikov in razumem, kako podjetja dejansko služijo denar. Nikoli ne uporabljam splošne rešitve, ker vam to nikakor ne more zagotoviti tega, kar želite. Pristop, ki ga uporabljam za rast vašega posla, bo prikrojen natančno tako, da bo deloval, ne glede na to, na katerem trgu ali v kateri tržni niši se nahajate.

Kot drugo, veliko svetovalcev in coachev pričakuje, da jim boste postregli z odgovori na njihova vprašanja, tako da vam lahko vrnejo te iste odgovore kot rešitve vaših problemov. To zgleda skoraj tako, kot da se na vas učijo in izobražujejo.

V nasprotju z večino coachev sem sam zagnal svoje svetovalno podjetje, pomagal iz garaže zagnati visokotehnološko mednarodno podjetje in s partnerjem zagnal drugo svetovalno podjetje, uvedel in izboljšal strategije in orodja za prodajo in marketing v velikem podjetju ter na noge postavil oddelek za razvoj storitev, tako da sem v veliko podjetje vpeljal sistematično metodologijo razvoja storitev, trenutno pa razvijam ideje za ustanovitev dveh mednarodnih podjetij. To vam razlagam zato, ker vem, kaj počnem, in ker imam dokaze, ki to potrjujejo.

Za vas bom hitro razvil strategijo, ki jo bomo takoj uvedli v izvedbo. Ponavadi pridejo rezultati hitro, v okviru dveh do štirih tednov. V nekem čudnem slučaju, da nekaj ne obrodi rezultatov takoj, bomo uvedli alternativni pristop in nadaljevali.

Kot tretje in najpomembnejše, ko se dogovorimo, kaj bo vaš naslednji korak, bom poskrbel za to, da boste ukrepe izvedli enostavno. Ko se odločimo, da smo drug za drugega, sem popolnoma predan temu, da dosežete vaše poslovne in osebne cilje in bom naredil vse, da boste prišli do uspeha.

Natanko tako vam bom pomagal doseči vaše poslovne cilje…

Skupaj se bomo globoko potopili v vaš posel in odkrili ključne točke preloma in vzvoda rasti.

Pogledali bomo vaš miks izdelkov in storitev, vaš cenovni model, vaš sistem za pridobivanje novih strank, vaše sisteme prodaje, marketinške priložnosti, motivacija zaposlenih, strategije za monetizacijo vaših strank, priložnosti za joint-venture (združevanje podjetij) ali strateška partnerstva, vaše finance in razpoložljiv kapital za širitev, poslovni načrt, priložnosti za pripojitve ali nakupe podjetij, priložnosti za ustanovitev spin-off podjetij, priložnosti za vertikalno integracijo in druge točke vzvodov, ki jih lahko uporabimo za rast vašega posla.

Nato bom uporabil svoj petstopenjski sistem rasti, ki sem ga uporabil, ko sem pomagal desetinam direktorjev in lastnikov podjetij povečati dobičke.


Kako dobro deluje ta pristop? Poglejte rezultate nekaj mojih strank:

Katja Kokot
direktorica, Eko rita

Aljoša nam je pomagal prilagoditi in nadgraditi naš poslovni model ter strategijo rasti prodaje, ki bi sicer stagnirala oz. bi v najboljšem primeru trajalo veliko dlje, če bi se je še naprej lotevali sami. S praktičnimi nasveti nam je pomagal poiskati naše ključne konkurenčne prednosti, natančne segmente naših potencialnih kupcev, marketinške kanale za generiranje strank in poudaril inovativnost naših izdelkov (pralnih plenic). Dogovorjene spremembe smo sproti uvajali v prodajo in marketing, tako da so nam prihodki in dobiček strmo narasli že po samo dveh mesecih. Naša prodaja se je povečala za več kot trikrat in trend naraščanja se še nadaljuje.

Strategijo bomo še naprej dopolnjevali in izpopolnjevali z njegovo pomočjo. Prepričala nas je tudi njegova trdna moralna drža, vrednote, ki so večje od vsakega zasluženega denarja, ter odnos do tega sveta, ki ga je potrebno ohraniti tudi za zanamce.

Peter Kavčič
ustanovitelj, Vizualne komunikacije comTEC

Aljoša nam je pomagal pri eni od ključnih prestrukturiranj v zgodovini našega podjetja. Razvijamo, oblikujemo in izdelujemo inovativne tiskane promocijske materiale različnih oblik, materialov in razsežnosti, ki zagotavljajo visoko prepoznavnost in opaznost naših strank, in to po njihovi meri. Z Aljošo smo zagnali projekt rasti prodaje izven okvirjev (out-of-the-box) ter strateško pristopili k prenovi prodajnih in marketinških procesov. Aljoša nam je pomagal tudi pri izgradnji, izobraževanju in vodenju prodajne ekipe ter izboljšavah glede prodajnih in marketinških orodij.

Z nepristranskim zunanjim pogledom in sistemskimi rešitvami nam je Aljoša pomagal hitro in enostavno uvesti rešitve, da smo že v dveh mesecih podvojili prihodke in dobiček. Sodelovanje z Aljošo je vsekakor vredno svojega denarja.


Kaj je vaš naslednji korak?

Če želite dejanske rezultate in ne samo obljub – in ste se pripravljeni obvezati na sodelovanje do 12 mesecev, da boste to dosegli, potem se lahko pogovorimo.

Kot ste že lahko videli, boste prejeli odlične taktike, ki jih lahko takoj uporabite za ustvarjanje izdatnega toka nove prodaje.

Nato bomo kopali globlje in odkrili vsako razpoložljivo priložnost, ki jo imate za rast vašega posla na naslednjo raven, ter skupaj razvili izčrpen in razumljiv načrt izvedbe, ki ga bo enostavno izpeljati.

Ampak, koliko vas bo to stalo?

Moji honorarji so zelo razumni, glede na rezultate, ki jih boste dosegli, in so odvisni od velikosti vašega podjetja in prihodkov preteklega leta. Tipično se mesečni predujem začne pri 5.000€ za podjetje s ca. 1.000.000€ letnega kosmatega prihodka plus 3% od dokumentiranega povečanja prihodkov, ki sem ga pomagal ustvariti.

Malo prej sem dejal, da so moji honorarji razumni, in to zato, ker so rezultati za vas zagotovljeni pod naslednjimi pogoji: ko 1) sodelujete z mano 12 mesecev in 2) prizadevno izvajate stvari, za katere se strinjate, da jih boste izvajali, vam zagotavljam, da boste popolnoma zadovoljni z rezultati. Če ne boste zadovoljni, bom, po svoji izbiri, bodisi še naprej sodeloval z vami brezplačno, dokler ne boste zadovoljni, ali pa vam bom povrnil denar.

Tako ne nosite nobenega tveganja in pridobite v vsakem primeru.

No, če sem odkrit, obstaja zelo majhna možnost, da bomo sodelovali. Morda ne bom pravi za vas ali vi ne boste zame; če pa bo kemija prava, je samo nebo meja. Če ne, bomo šli vsak svojo pot.

Če pa začnete z mano sodelovati s popolno storitvijo svetovanja, se bom s svojo ekipo takoj zakopal globoko v vaš posel in bomo o vašem podjetju spoznali vse, kar bomo lahko.

Vi (in vaša ekipa) boste preživeli ves dan z nami, ko se bomo zakopali globoko v Strateško seanso in prilagodili mojo metodologijo poslovne rasti »15-% rešitve« potrebam vašega posla ter izdelali načrt za uresničitev donosa naložbe, ki ga zahtevam za vsako svojo stranko.

Če se vam to zdi zanimivo, me kontaktirajte za zaupni pogovor.

To lahko izvedemo v manj kot petih minutah, tako da uporabite spletni obrazec na spodnji povezavi. Osebno bomo preučili vaše odgovore in vas kontaktirali v roku 48 ur. Po tem se bomo dogovorili za termin za brezplačno in neobvezno svetovanje glede poslovne rasti, da ugotovimo, če je smiselno, da sodelujemo.

 

Samo kliknite na spodnjo povezavo, da začnemo in se dogovorimo za termin za BREZPLAČEN POSVET in sodelovanje.